Välkommen till världen älskling


 
Anders Valdemar Alex Bollvik


 

En vecka över tiden ville du komma ut till oss. Som vi längtat och väntat på dig!


                                                            Cicki och Valdemar direkt efter förlossningen .                     

                                                            Valdemar i en stolt farfars knä.

Ett år av sorg men också med glädje



Den 26/9-07 förlorade vi vår älskade lilla skrutt i magen. Han orkade inte hela vägen fram
och fick komma till ett bättre ställe. Vi saknar dig så lilla älskling, du finns alltid i våra tankar.

Jag minns dig med glädje även om mitt hjärta brister varje gång. Jag är så säker på att storebror
hos änglarna hade ett finger med i spelet för exakt ett år senare 26/9-08 kom lillebror till världen.
Tack min lilla ängel för att du tagit hand om lillbror i så många veckor, nu tar mamma och pappa över.

Älskar dig min skrutt

Sista bilden innan bebis (i hope)

En bild till släkten på mig med tjockmagen. De är så långt långt borta, gör lite ont i hjärtat. Snart slipper ni förhoppningsvis se mig och kan njuta av bebisbilder istället.



Vet att jag är halvnaken, ber om ursäkt för det.

Ajaj BF + 6 dagar

Jahapp, nu tror ni kanske att jag ligger på förlossningen och föder. Nepp så är inte fallet! Jag har fortfarande värkar var 6 minut. Jag tror att man kan jämföra det med kinesisk tortyr, de ger lixom aldrig upp! Jag som har svårt att somna oxå, hur ska jag hinna somna, sova, och bli utvilad innan nästa kines kommer och spöar mig?


Har faktiskt lyckats sova 3 timmar i två omgånger på alvdeon. Drömde mardrömmar hela tiden så jag vaknade upp helt sönderstressad båda gångerna. Men jag är inte bitter, skulle jag aldrig vara. I och för sig valde jag mellan att döpa bloggen till antingen bollviks.blogg.se eller cickibitterfittan.blogg.se men det är en helt annan historia.


Vagnen (Brio Happy 08) med täcke och påslakan som jag sytt. Hoppas att bebis gillar grönt!
När allt var klart säger jonas -"Jag tycker att rosa eller ljusblått skulle passa jättefint med vagnen".
Undra om han menade att han skulle sy det oxå...


Drutten agerar modell till en liten lammungedress som jag fick när jag började premunera på en tidning.
Supermysig och fodrad. Fem nr av Vi Föräldrar+dress+kanin för 130kr, som hittat eller hur ;)


Tankar om natten



Kom precis på vad jag låg och tänkte på i natt. Kanske inte rå roligt för er att läsa men hysterisk gravid kvinna gör lite som hon vill :P

Förra året hade vi en väldigt speciell sommarersättare på jobbet. Han klarade aldrig arbetsuppgifterna och betedde sig väldigt märkligt. Han följde inte det sociala spelet överhuvudtaget. Kakor som jag köpt till kaffet åt han till frukost, dvs ALLA kakor. När jag fick jobba för tre, fick ju göra om allt jobb som han "gjort" undrade han varför jag var lite trött. Vi kallade honom förövrigt för Kakan hela den sommaren och jag ler fortfarande när jag tänker på hans hasande gångstil med slappa raka armar utmed sidorna.

Till saken. Kakan berättade glatt att de brukade kalla mig och Jonas för Lilla anna och Långa farbrorn bakom våra ryggar. Det är nog inte meningen att man berättar sånt för själva offret dvs mig. Men i Kakans värld gör man det. Jag blev lite sur och snäste något i stil med -"vad roligt för er då!" Men såhär i efterhand så har jag ju insett att han har rätt!

Jag älskar Lilla anna och Långa farbrorn! Det går ju inte att förneka att det är klockrent :) Kakan du äger!

Sen blev jag lite rädd igen. Är det pedofilvarning på långa farbrorn eller är han bara som killar är mest? Vad tycker ni? Klicka på bilderna för lite mer info.

                

  

Min kropp, en tortyrkammare...

Så börjar det plötsligt hända grejer. Råkade sitta uppe till tre. Varför sova på natten när det är så mycket skönare att sova på dagen? Tänkte jag då... Tre timmar senare ligger jag med värkar var 10 min. Lite småjobbigt och totalt omöjligt att sova sig igenom.

Har träffat vår barnmorska nyss. Fick göra en ctg-kurva och den såg tydligen bra ut. Bebis sov sig genom nästan hela trots kall saft och buffningar från min sida. Sen när allt var klart vaknade han givetvis upp och sprattlade runt som aldrig förr. Har fått en tid för ultraljud på måndag, allltså en evighetsvecka bort. Den minsta tjejen givetvis ska ha den längsta graviditeten och sen till slut få det största barnet. Det är lite så jag jobbar, motströms.

Till något annat. Har "morphat" mig och lillasyster. Vi blev lite mongo (enligt syster)  men jag tycker mig se flera likheter med vår mor (inte för att hon ser mongo ut). Vi har nu bestämt oss för att utesluta bortbytingteorin som vi funderat på i många år, pust! Jag är numera en 100%ig Söderblommare! :)

 
     Cicki                                  Madde                                         Resultat 1                       Resultat 2

På rymmen

Nemen, en medicinboll på rymmen! Om jag vore er skulle jag ringa polisen
om jag såg den här galningen/kvinnan/medicinbollen på stan. Hjälp!



PS. Det är ingen risk att hon tar sig till stan så ni kan vara lugna...


Fler bebisar (givetvis inte min) BF + 5 dagar

Min lillasyster ville givetvis oxå veta hur hennes lilla älsklingsbebis skulle se ut. Hon skapade ett barn med sin pojkvän, rent virtuellt då. Fick ett sött litet barn, men hon blev inte nöjd! Guds vrede visade sig direkt. Här kommer bildbevis Mohagawahahaa!

Sött oskyldigt barn som min syster valde att kasta i soporna:



Madde gör genast ett nytt barn med snyggare bilder på henne själv och hennes kille. Vad händer!? Jo, det ser man ju direkt. Två blonda och blåögda kan icke ha skapat detta barn! Hon har varit ute och fulat på krogen... eller kan det vara så att de t o m blev tvugna att adoptera? Guds vrede slog till! Men barnet är i alla fall underbart sött, hoppas att de båda kan lära sig att älska honom.




Mina kompisar Malin och Dennis har två supersöta barn. Men frågan är hur de kommer se ut om ett par år. Detta mysterium har jag nu löst åt Malin. Är lite förvånad att de ändrat utseende så pass och varför var de tvugna att sätta på Theo den där ankmössan? Frågorna är många men jag tycker att de blev riktigt söta. Inte lika söta som i verkligheten men det är nog för mycket begärt.

  

Förlåt

Jag ville vara snäll och göra ett barn åt mina kompisar Catrin och Nisse. Men det hela slutade förfärligt. Jag såg framför mig att vänskapsband skulle brytas... Men jag är så dålig på att ljuga så jag var tvungen att erkänna allt över telefon påengång :( Hon tog det bra, vi är fortfarande vänner. Pust!

Orsak, se nedan: (Jag är rädd för den där bebisen) Vet att man inte
får välja i riktiga livet och jag kommer älska vårt barn hur det än ser
ut men i alla fall...



Med drastiska åtgärder så gjorde jag Nisses kort svartvitt och
roterade hans ansikte. Där satt den, en supersöt unge och vi kan
fortsätta vara vänner :)


På allmän begäran del 2

Min kära pojkvän klippte sig igår. Det blev fint men det kan ju alltid bli bättre...


1958                       1968                        1970                          1980                      1988

Själv har jag ju alltid vara svag för köttfrillor a la Bobby Eving så jag ger tummen upp för 1968.
Vad tycker ni?

På allmän begäran

Nää, där ljög jag igen! Tristess kan göra mycket med en människa. Speciellt när man har en liten minimänniska som bor i ens mage som samtidigt försöker ta sig ut genom alternativa metoder. T ex genom bukväggen. Tror att han kanske hittat en liten fickkniv som han skrapar på väggen med. Ser framför mig "nyckel til frihet"...

Nog om det. Jag vill nu dela med mig av mitt senaste projekt. Först var det en kul grej nu är det blodigt allvar!
Jag har klippt mig i en mycket moderiktig tantmammafrisyr, ser förjävlig ut :( Insåg att internet och mina kära läsare (alla två) kan hjälpa mig med detta problem. Kika på bilderna nedan och kom med förslag på bästa frisyr!


1950                           1952                      1958                       1962


1968                          1976                      1978                        1990

Mamma har ju ändå alltid sagt att allting kommer igen så varför krångla till det så mycket?


Kramar och hjälp mig nu!

En ny härlig dag av väntan... BF + 4 dagar

Vadå, låter jag bitter? Neeeej inte skulle väl jag...

Som fånge i vår lägenhet försöker jag bli god vän med internet. Ge mig 15 min och jag har läst 10 bloggar, Aftonbladet, Expressen, SN och Gävle Dagblad. Sen tar det ju i stort sett slut, eller? Snälla söta kom med tips på vart jag kan "hänga" så jag slipper dö av tristess.

Eftersom jag och min och minis extramamma catrin ändå sitter ihop har jag nu ägnat en stund åt morphing. Njut av det underbara resultatet :P


När vi två blir en... *host*

Bebisläget

Så här stor var bebis för en vecka sen. Nu har han byggt en tre-rummare på 75kvm i min mage. Man kan ju förstå att han inte längtar ut till vår lilla tvåa på 51...

Alla husmorstips för att få igång en förlossning är välkomna! Färdknäpp fungerade inte, så mycket arbete till ingen nytta ;) Ikväll blir det pizza för uppladdning, tänke föda ikväll men det är bara jag som vet om det verkar det som.



Tänk så tråkigt man kan ha BF + 3 dagar

De stolta föräldrarna om de träffats för ett gäng år sedan.


Glasögon is the shit!

Vecka 41 and counting

Efter lite trix så har vi äntligen fått se hur vårt lilla barn kommer se ut. Har fått ta till andra metoder än att föda då den verka vilja bo kvar några veckor/månader/år till...


RSS 2.0