Jobb och dagis

I veckan som varit har jag sovit gott på hotell i Göteborg. Måste försöka hitta samma lakan som de har på hotell, de är ju helt underbara.

På måndag börjar pluttens inskolning. Håller mina tummar stenhårt för att han ska trivas på sitt dagis och att jag ska trivas på mitt jobb eftersom jag nu ska börja jobba 5 dagar i veckan :)

Har inte ens tagit några kort sen senast. Skulle ta kort på oss när vi var omsvidade i maskeradkläder från i lördags men då hade vi inget batteri kvar i kameran. Ska försöka få nån bild skickad till mig från dem som tog kort under kvällen.

Idag tog valle några steg helt plötsligt. Vi kommer nog ganska snart ha en liten springandes kille här hemma. Hejja hejja!

Hittade några kort i mobilen.


Valle med sina polare på Nissens kalas. Otroligt vilket kaos sånna små skruttar kan lämna efter sig.
Efter valles skumpa-kalas (till mammorna) kom jag på den geniala idén att gå till Emma o fika direkt efteråt. Jonas hann hem från jobbet och allt var städat o fint när jag kom hem, yes!


Kidnappade Isoll när när hon var på besök. Dags för en till kanske?!


Trevligt insiativ av en projektledare på jobbet, mera sånt!


Min lilla pussunge somnar i vagnen efter en timmes promenad...


...vaknar 20 min senare och leker Robin med hårband :)


Suddig bild på vår lilla tuffing o skorta och slips.


Undebara och gigantiska havskräftor från Göteborg när Jonas släkt var på besök. Krabborna och räkorna satt också fint vill jag lova :)


Hittade det Söderblomska huset när jag var i Uppsala. Då är det bra att flytta in antar jag, nej just det... Jag heter ju Bollvik nuförtiden.

Ikväll är det dags för tjejfest så bli himla skoj att träffa hela ligan :)

Vuxenpoängen rasar in

Sen är frågan om det är en bra sak...?! Igår var vi på vårt första föräldrarmöte på Valles dagis. Skrutten har ju inte börjat ännu men vi blev bjudna i alla fall. Det kändes jättebra att få se alla lokaler och de mysiga pedagogerna (nejnej inte dagisfröknar här inte ;)) Valle kommer gå med ca 12 andra små pluttar alla födda 08. Valle är sist att skolas in och alla väntar på den stora invigningen med ballonger och såpbubblor som de ska fira med då, skoj!

1 november sätter inskolningen igång, känns lite läskigt men det kommer alldeles säkert bli väldigt roligt för Valle och mest jobbigt för mamman... Jessi var barnvakt igår och Valle hade givetvis sparat jättebajsen tills vi hade åkt. Stackars barnvakt som t o m fick bada plutten. Duktig pojke säger mamman som slapp monsterbajsen! :P

Ikväll åker de stora pojkarna till Sthlm för att kolla på fotboll. Här blir det myskväll för hela slanten.

Valle älskar att äta själv, titta så bra det går.



Mys i hamnen när Söderbloms var på besök. Det var iskallt ute inte ens kokhett kaffe kunde hålla en varm.


Valle läser vid sitt nya barn som han fått av mormor och morfar i födelsedagspresent. Kläderna har han fått av restrerande Söderbloms.

 
Jessi och pappa tycker också om att läsa!

Valle tog igår sitt första steg mellan soffan och soffbordet, hejja! Mamman var gevetvis på jobbet... De ord som användas mest frekvent är "kakaaa" dvs smaka ;)


Helgen

Varför ska helgen alltid vara så kort? Söderbloms var på besök och det var helt underbart. Men underbart är som bekant kort. Saknar dem redan!

Valle har fyllt år och då skulle man visst ha med plutten i tidningen. Det hade vi helt missat men det visade sig att han var med i både Gävle Dagblad och SN i alla fall. :) Stor tack till väldens bästa farföräldrar!


Gävle Dagblad                                                         SN


Nya soffan

Valle invigde igår nya soffan med en kastspya deluxe. Stackars liten sydde i en timme sen tuppade han av av utmattningen. Vi vaknade 09.50 idag, de är lagom. Nu är han pigg och gladd och vi ska bege oss iväg till Emma på en fika. Han hade bara ätit burkmat så jag skyller allt på Semper :P



Tänk att ett helt år har rusat förbi. Vart tog tiden vägen? Hade tre veckor kvar till förlossning på bilden, för mig är det ett mysterium att jag ens kunde stå...

I helgen kommer familjen Söderblom på besök! :)

RSS 2.0