Underbara helg

Så äntligen fick jag åka på min hemliga resa som inte helt oväntat gick till Gävle. En dag helt fylld med mys och galna upptåg med mina kära gävleflickor. Tack snälla för att jag slapp lida i en 80-talsmundering som stackars Helena (gravid och nykter) fick ha på sig på sin möhippa.

Denna kreation fick jag klämma ner mig i haha


Stan gick osäker...


Mina underbara gävlebrudar :)

Budskapet stämmer

Valle fick en supersöt body med budskap av Josse. Det är bara att hålla med... lilleman styr hushållet med järnhand.

Vet inte om det syns riktigt vad det står...


Underbara midsommar


Lunchdate med flickorna. Valle är trött och sur mamman lämnade bort honom till Anna :)


Underbar midsommar i Stigtomta med sol!!


Vi vaknade upp på midsommardagen till detta... yeah!!


Satt precis och var kaxig när jag pratade i telefon "jag sitter och solar på balkongen och valle sover...."
I samma sekund vaknar Valle och solandet blev aningen svårare att få till.

Dags att göra lite middag!

Midsommar och nostalgi

Håll tummarna att vi åtminstone slipper regnet imorgon. Man måste ju ha oblogatorisk sommarklänning så jag förbereder mig på att frysa *brr*

Lillasyrran hade letat upp dessa bilder hos mamma och pappa, så underbara!


Underbara morfar som dog när jag var 6 :(


Världens finaste mamma och pappa


Pappa röker pipa aka badboy


Pappa, jag och storasyster i köket. Underbar tapet eller hur? Ni som varit hos oss vet att bordet följer med oss ännu. Senast kom det till användning på Jonas 30årsfest :)

Ha en riktigt härlig midsommar allihopa!

Livet är gött

Vaknade idag till en blå himmel. Klockan var (nu blir pappan chockad) 09.40 hehe. Upp och hoppa laga lunch till mammorna och sen precis när vi blev klara kom 3 goa busfrön för en lekdate.

Sen blev det badpremiär på balkongen, så härligt! Alltså inte premiär för lilla mamman utan för badpojken Valle i badbaljan. Så underbart härligt :)

 
När mamman var på drinkfest förra helgen mös Valle hos farmor och farfar i hagen. Valles nya favvoleksak, en flugsmälla (oanvänd). Jag köpte genast två på ikea under gårdagens ikeatripp. De var en hitt hos ungarna, rekomenderas.

 
Bebisar överallt! Victor och Valle har ringt och kollat var de skulle ha på sig innan...


Lycka!




Håret har fått en ny färg...

Stort tack till mina assistenter  Jessica och Josse som var med till Ikea igår. Utan er hade jag väl kommit hem utan valle med på sin höjd två ljuslyktor...

drinkfest!

Glömde kameran i en loge i skogen. Hoppas att jonas hittar den idag..
Igår var mamman på drinkfest, otroligt skoj med massor av folk. Jag och Malin kände att vi ville prova lyckan vid ett spelbord och vi var fantastiskt duktiga.

Nu kommer barnet hem, måste rusa!

Skönt med lite regn...

Stackars alla som tar studenten. Jag tyckte synd om valle och mig när vi försökte ta oss fram till en lekdate genom störtregn och orkanvindar.

Nu är det helg och det ska vi fira med massor av drinkar imorgon, jippi! :)



Blöt bebis! Tur att solparasollet även fungerar som paraply...

Några bilder

Sommar och sol och tydligen fullt upp. Vi har visst lite att fixa med inför bröllopet, med lite menar jag galet mycket. Allt från tysklandsresor till placeringskort kan man säga. Men vi försöker hinna med en del annat också. Eller vem försöker jag lura, jag sitter nog och fikar mest hela tiden när allt kommer omkring. Men jag tänker på allt vi måste göra nästan konstant :P


Valle och Eddie lekte tittut under bordet i måndags :)


Trött kille i soffan!


Idag var vi och hälsade på Evelina och Eddie i deras nya fina hus. Extra lekpersonal fanns på plats :)


Parasoll är en bra leksak.


Glad pappa och Vallen tidigare i veckan.


lite presenter


Den fina svartögat


Humidoren med innehåll


Den underbara väggbonaden...


Blomma från Sara


Väl ute i Hagen hittade vi en nyekiperad liten herre, så fin :)

Igår fyllde Jonas 30 år igen...


Tack alla vänner för att ni kom och gjorde Jonas kalas till en supertrevlig kväll. Han blev så glad för den oväntade presenten. Han tyckte nog liiiite bättre om er humidor än om den lapp-humidor han fått av mig tidigare. Tack också till Henke för den "fina" inflyttningspresenten och de fina blommorna från Nisse och Lisa.


Långbord inne på vårt kontor


Häng i värdagsrummet


Jag "hjälper" Peter att sjunga..?!


Mys på balkongen
Undra vad Dennis pratar om på mittenbilden, ser sjukt spännander ut. Någon som vet??


Det glada födelsedagsbarnet halv tre på natten :)



Hemmafix

Idag är det tråkigt väder ute så jag och Valle bestämde oss för att fixa hemma inför morgondagens fest. Vi har knappt några möbler ännu så det finns mycket svängrum i alla fall. Vi skulle ha fått vårt köksbord från mio förra onsdagen men det hade blivit något strul på centrallagret så nu blir det inget bord på ett bra tag. Vi kunde tydligen få låna ett bord sålänge, vi får se hur vi gör. Hittils har vi intagit alla våra middagar på balkongen, tacka vet jag inglasat :)


Sommarkille under förra veckans värmebölja.


Barnkonsert och innepicknick eller kaffe och kaka

Igår var vi på barnkonsert på nicolaikyrkan. Det visade sig att det var mitt barn som skulle medverka dvs JAG som skulle sjunga... Som vanligt går alla låtar ut på att man skulle hissa sitt 10kilos barn i luften. Valle ser alltid lite skräckslagen ut när jag gör det (skrattar så han kiknar när pappan gör det) måste som sagt vara hans självbevarelsedrift. Även små barn förstår nog att stengolv är hårda.

Sen var det dags för innepicknick då det regnade utanför. Vi blev bjudna på en en kakbuffé. Valle ålande runt, mamman tryckte i sig bullar. Plötsligt börjar det låta lite konstigt. Valle har då gömt sig bakom Fia, vält ut hennes kaffe och ligger nu och plaskar i en stror kaffepöl (med mjölk tack o lov). Jag hade konstigt nog packat ner en body (den fulaste vi äger) så jag kunde byta kläder på ungen. Sen skulle jag ha bättre koll tänkte jag. Plötsligt är Valle ganska tyst. Märkligt. Försöker trycka in nappen så han inte ska stoppa något i munnen. Men det gick inte... Då säger Fia "jag åt precis en halv kaka". Mycket riktigt ser jag den andra halvan av ett tom och jerry-kex i munnen på Valle. Gott tyckte han och fick en sockerkick som gjorde att han var vaken resten av eftermiddagen...


Innan kaffe o kaka.


Underbart väder i måndags. Valle med sin beduinkepa.


Valle och Robin på fest hos Anna i lördags. Valle full på citronjuice?


Trött efter en lång fest!
 


Välling mums!

Vår son tycker om bekant om mat. När han blev lite trött så glömde han att han var mätt och sög i sig en hel vällingflaska som mamman tyckte att han skulle äta innan läggdags (så han skulle sova bra, ni andra mammor vet hur man tänker... *host*)


Duktig Valle! Pappan var säkert hungrig i vilket fall...

RSS 2.0