Bröllopsresa

Nu drar vi på bröllopsresa, äntligen!! :) Ska äta och dricka gott så jag rullar från om en vecka.

Nästa inlägg kommer lite bilder från stugan, det är så otroligt vackert att det gör lite ont i hjärtat att missa en hel vecka av nyutslagna blommor. Gräset är nu kliptp för första gången, helt underbart!

Fick också en bild på ett gäng monster ute på ett fält. De ville väl in på vår tomt och böka sönder allt igen men det går inte nu längre! Staket sitter uppe, perfekt för att hålla vildsvin ute och bebisar inne :)


Picknick

Så underbart nu när man kan börja ha picknick igen. Jonas överraskade med en liten picknick på vallarna i måndags när jag kom hem från jobbet. Det fanns massor av smått och gott att smaska på. Det viktigaste först... skumpa, vin (som vi inte fick upp korken på), melon, brieost, baguetter, rostbiff, potatissallad och chips!
Sen fick jag en bukett rosor och en smultronblomma. 

Allt detta inträffade alltså direkt efter att jonas kommit hem från en 4 dagars svensexa... jag anar ugglor i mossen eller som henke kommenterade. "Blundar du för skarpladdade vapen, alkohol och nakna kvinnor så har han inte gjort någonting" *host* Det är lugnt jag blundar för sånt.. Ingen vet ju vad vi hade för oss när de var borta ;)


Några mobilbilder:


Solhatt på!


Mamman hann så gräs och sätta potatis när pappan förlustade sig utomlands.


Lilla prinsen är också en prima kock (ganska länge sedan bilderna är tagna dock).


Smultronblomman :)


Valle intresserar sig för tvn för första gången. Han tittar på Pororo (typ pingus kusin).

RSS 2.0