Mot Sthlm

Veckan går mycket fortare när man reser bort ett par dagar men samtidigt vill man ju vara hemma och umgås med nära och kära och kanske hinna träna lite. Nåja, i natt sover jag i underbara lakan på fint hotell och inte en endaste snarkning eller pip från man och barn kommer väcka mig. Hoppas jag... Förra gången jag bodde över i stockholm så låg jag vaken mellan 04-05 bara för att...

Vi har haft en underbar helg med mormor och morfar. Nu drar kaoset igång då vi insett att vi har bokat upp oss hela våren... bara roliga saker i och för sig :)

Igår hade Jonas kalas, skoj!

Ha det gott!

Nämen hej

Tänk att någon fortfarande tittar in på denna bloggen :) Vad glad jag blir! Trevligt att det var just du dessutom.

Det har hänt massor sen sist, frågan är ju bara vad... Jag har glömt kameran i Gävle så jag kan inte ta upp den och kika igenom bilderna heller. Får besök från Gävle i helgen så jag hoppas att de kommer ihåg att ta med kameran då så det kan bli ordning igen.

Valle pratar på för fullt. Han härmar och säger bestämt vad han vill och inte vill. Favoritordet är fortfarande MERA!

Idag fyller pappa jonas år så det ska vi fira med buller och bång :) Trist bara att det är måndag och inte fredag idag. Jag och Valle har i alla fall shoppat present och vi tror att pappan kommer bli väldigt nöjd med den.

Valle är för övrigt hemma från dagis för andra veckan i rad, nu är det löst bajs och feber som gäller. Snälla farfar har varit hemma under förmiddagen så vi kunnat jobba lite men nu är jag hemma och ska visst förbereda kvällens kalas.

Undra när vi ses igen... hoppas att det det inte dröjer alltför länge tills nästa gång! Upp till mig antar jag ;)

RSS 2.0