Sjuk dagispojke

Valles andra dag ringde de från dagis och sa att han fått feber. Så Jonas fick kasta sig hem... Valle är fortfarande sjuk men vi tror att det främst är nya tänder på g. Jag som varit så kaxig på jobbet och sagt att jag ska vara där VARJE dag nu... har varit där 2 dagar och 3h denna vecka. Nåja, det är väl lagom egentligen :)

Så ska man tydligen fylla år verkar det som. Vad blir man nu igen, 23-24? Vi har tagit ledigt imorgon för vi ska åka på hemlig resa. Tillbaka på söndag kväll!


Dagispojken 3 timmar innan pappa fick hämta sjuklingen.




Gårdagens middag. Tagervadmanhaverpizza som kan rekommenderas. Lök, bacon, kronärtskocka, pesto, tapenad, vitlök och ost. Mums!


Dagispojken

Idag var det mammans tur att sköta inskolningen på dagis. Lämnade skrutten kl halv 10 gick hem och slappade i soffan en stund (sov som en stock) och sen knallade jag tillbaka. Det hade gått superbra förutom en liten olycka. Valles första fläskläpp! :/

Valle sov från 11.45 till 13.45 så duktig. Helt otroligt att de kan sova brevid varandra utan att vakna. I och för sig kanske han inte var så duktig för han vaknade innan kl 6 imorse så han var väl supertrött.

Nu är det dags att plaska runt lite i badkaret. :)


Badpojke när mormor & morfar var på besök inte från dagens plask.


Skadad Valle med ny bok.

Dagis

Valles inskolning har väl gått sådär. De två första dagarna var vi portade pga magsjuka på avdelnigen. På onsdagen fick vi komma och då var det dags för fotografering. Fotografen förstod nog inte att han hade att göra med 14st 1åringar och därmed borde jobba ganska snabbt. Fröknarna(pedagogerna) kom då fram till att JAG skulle vara med på kortet, yes!! Jag som älskar att vara med på kort...

Idag kröp Valle efter en fröken och en liten tjej som var påväg till en annan avdelning. Plötsligt ser jag något underligt som Valle höll på att krypa i... kräks. Inser ganska fort att det är 6meter kräks efter den lilla tjejen... Slet upp Valle och tvättade hans händer. Hur många tror att vi kommer ligga magsjuka i helgen?? Magsjukan var visst inte över verkar det som gulp.

Innan dagis kunde Valle ta två-tre steg. Efter två dagars inskolning kan han gå 30, har dagis någon magisk påverkan?

Snart kommer mamma och pappa och hälsar på. Blir kräftor till förrätt och den "omtalade" jambalajan till huvudrätt.

Dags att börja fixa lite härhemma och snart kommer dessutom gudmoren på besök.


Mamman ligger och njuter på badberget. Underbara sommar kan du inte komma tillbaka!?


Första gången

Hittade en gammal bild från den underbara SSAB-festen 2005. Blev då bjuden på en flaska dyrt vin innan vi tog bussen från oxle till Rosvalla. Fick smaka en sallad från vinbjudarens tallrik helt ovetandes om att den grovt svartsjuka flickvännen satt brevid och tittade med onda ögon. Stort bråk utlöstes bakom min rygg och jag var såklart fortfarande helt ovetandes om detta. Snackade skit med flickvännen som började se lite sur ut ju längre kvällen löpte. Spillde ett glas vin över henne en stund senare. Fick dagen efter höra att folk sett paret stå och skrika på varandra. Det visade sig att hon inte gillade att jag smakade på salladen. Jag som inte ens kom ihåg att jag gjort det! Hoppsan, undra om den åtminstine var god... Vi blev aldrig mer bjudna på dyrt vin i oxle :(

Det var förövrigt första gången jag träffade världens bästa gudmor. Tänk om jag inte träffat dig!! Luv u



Såhär snygga var vi på den tiden... Jonas ser ju mäkta nöjd ut i alla fall :)


RSS 2.0