Länge sen sist

Valle har somnat och Jonas är i lägenheten och målar lister. Golvet börjar komma på plats och kanske kommer vi kunna flytta nästa söndag. Den som inte har något för sig får gärna komma och hjälpa till att bära...

Längtar verkligen tills vi kommer in i nya lyan så man kan stäcka på benen lite :P Valle vill nog också ha lite mer utrymme för han kryper runt som aldrig förr.


Gullungarna på förra veckan lekdate. De är så söta när hela ligan vill ha samma leksak :)


Bebiskonferens, undra vad de snackar om?!


I torsdags var vi med jobbet vid Nävsjön hela dagen. Tipspromenad och grillning. Micke var snäll och bar Valle hela tipspromenaden sen hittade dem en gunga. Premiärgungning för valles del. Det var länge sedan man fick så mycket frisk luft, det kan inte vara nyttigt!

Första lådorna med böcker är flyttade till nya lägenheten, så skönt! Tack för hjälpen ni snälla vänner som blev tvingade att släpa lite. I kväll ska vi slänga bokhyllorna, så skönt att bli av med lite möbler!

Imorgon åker jonas på en veckas kurs till Borlänge. Jag och Valle blir inte ensamma så länge för på tisdag kommer Helena och Stina hit. Vi längtar!!


Kommentarer
Postat av: Jonas

Vilket fint barnstim! Pappan sitter nu bakom skolbänken och lyssnar på en amerikan som pratar om .. en massa spagetticharts och stepcharts? Enbart för att anlysera vad som är "value added" och NONE value added och om det kan göras internt/externt i processen. mEin godt. Pappan vill hem till familjen!

2009-05-11 @ 11:30:09
Postat av: cicki

Vi vill ha hem pappan!

2009-05-11 @ 16:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0