Helgen

I torsdags fick vi veta att vi lagt högsta budet på en lägenhet som vi varit och kikat på. Helt galet och oväntat. För att ingen annan skulle hinna ändra sig och lägga ett till bud så hade vi möte med banken och sen med mäklare och ordförande för bostadsrättsföreningen i fredags. Nu är lägenheten vår! Imorgon ska jag och Valle gå och mäta lite i lägenheten som vi redan fått nycklarna till. Om någon är sugen på att måla eller lägga golv så finns nu stora möjligheter till detta. Vi ska börja med att lägga ekparkett på ca 90kvm och måla om i 5 rum... På kvällen firade vi med lite skumpa och vi fick denna superfina bukett av vår fjärde familjemedlem Catrin, tack gumman!

Sen har vi hunnit varit i torpet där det börjar bli så fint i köket som Jonas kämpat så mycket med. Jonas och Anders hann dessutom grundmåla alla väggar. Snart kommer det nya köket från Björkviks snickeri också. När allt är klart ska jag lägga ut bilder på det lilla projektet som blev jättestort.

Imorgon är det dags för förtsättningskursen i babysim, det stog något om "torped" på kursschemat. Undra vad det innebär?!


Så fina blommor som doftade underbart!


Kolmården i hagen så att säga... Valles nya kompis.

 
Jag testar om isen håller samt helgens bästa bild på en huvudlös person.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Va sjukt mysigt med en nattpromenad under en fantastiskt stjärnhimmel ackompanjerad av en sakta men säkert växande is. Då kände man att man var på landet igen!

2009-03-02 @ 21:09:06
Postat av: madelene

Så himla söt ren. Eller älg. Eller vad var det nu. Rådjur! Vill ta hem och klappa på.

2009-03-04 @ 09:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0