Full rulle i helgen

I fredags festade vi loss med en räkfrossa, vi lärde oss att det är riktigt svårt att få ner 2kg räkor med tillbehör. Men det är ju alltid lika roligt att leka med maten. Till det lite Idol till Jonas glädje :)




Lördagen spenderade vi ute i hagen med Valles farmor och farfar. Vi åt kvällen lång och sen sov Valle hos farmor och farfar. Fast han är inte så svår att passa. Jonas väckte gossebarnet kl 10.15 för få tyckte lilla mamma att det var dags att amma. Jag hade förövrigt fått pumpa ur lite kl 06 så sova hela natten är något vi måste öva på. 5 minuters metoden kanske kan fungera för lilla mamman?!

Nu är vi precis hemkomna från en långpromenad. Vi har införskaffat lite tallris som vi ska smycka balkongen med. Valle fick prova sin nya hagen-vagn oxå, den verkar fungera mkt bra för han sover som en stock fortfarande.


Valle i sin fina pyamas!


Valle i sin nya igelkotteoverall :)

Lillasyster har lämnat oss och åkt hem till Gävle igen. Det var så mysigt att ha henne hos oss! Dagarna gick så fort att vi inte ens hann med en bråkdel av vad vi planerat :) Valle saknar redan sin moster!


Kommentarer
Postat av: whilda

Vilken toppen kväll ni verkar haft. räkor är gott :-)



Kram kram

2008-12-01 @ 10:16:14
Postat av: madelene

ÅÅH! Söta igelkotten. Saknar honom jättemycket!!

2008-12-01 @ 23:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0